Hoppa direkt till innehåll
telefonister1

BLI KONTAKTPERSON FÖR DITT OMRÅDE

Varje villaområde behöver minst en kontaktperson eller ambassadör. Det vill säga en eller flera personer som brinner lite extra för att ansluta sig till Kungsbacka Bredbandsnät. Personen skall ha tid och lust att ta på sig rollen att vara en förmedlande länk mellan området och oss.
Kontaktperson
Kontaktperson
Bli drivande i ditt område. Ni kan vara fler kontaktpersoner som samarbetar med oss.

INFORMERA

Att ha rollen som kontaktperson innebär att du pratar med dina grannar och andra personer i ditt område om Kungsbacka Bredbandsnät och vad en fiberanslutning innebär för er. Du kommer att få stöd och hjälp ifrån oss när det gäller kunskap och eventuell upptryckning av informationsmaterial som du kan använda för att driva processen i området framåt.

SKAPA INTRESSE

Din uppgift som kontaktperson är att få så många som möjligt i området intresserade av fiberanslutning till Kungsbacka Bredbandsnät. Detta visar du och de andra i området genom att göra en intresseanmälan på vår hemsida. När vi ser att intresset i ett område ökar börjar vi titta och räkna på om en anslutning är möjlig. Vi hoppas du vill hjälpa oss i processen att ansluta fler områden i Kungsbacka kommun?
Om du är intresserad av att bli kontaktperson, skicka i så fall ett meddelande till oss på bredband@kungsbacka.se och berätta om varför just du vill bli kontaktperson och i vilket område du bor i. Vi kontaktar därefter dig med ett besked och information för just ditt område.