Hoppa direkt till innehåll
BRF_bg1

ANSLUT DIN FÖRENING TILL DET ÖPPNA NÄTET

Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Kungsbacka Bredbandsnät. Som medlem i föreningen kan du påverka och lyfta frågan till styrelsen. Att vara ansluten till ett öppet stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med Kungsbacka Bredbandsnät kan var och en själv välja sina bredbandstjänster – precis som man väljer sin egen morgontidning.
Exempel på några av de tjänsteleverantörer som finns i Kungsbacka bredbandsnät.

VALFRIHET MED ETT ÖPPET NÄT

Att vara ansluten till ett öppet stadsnät handlar inte bara om snabbare internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med Kungsbacka Bredbandsnät kan var och en själv välja sina bredbandstjänster – precis som man väljer sin egen morgontidning. Kungsbacka Bredbandsnät är ett öppet stadsnät där Open Universe är kommunikationsoperatör. Open Universe ser till så att nätet alltid har Sveriges mest attraktiva tjänsteleverantörer där du som kund har tillgång till bredband, tv, telefoni och andra digitala tjänster från de leverantörer du själv väljer.

HUR GÅR DET TILL ATT ANSLUTA SIG?

Är du styrelsens kontaktperson i frågan kan du klicka på knappen till höger och göra en intresseanmälan från föreningen. När vi fått in anmälan så kontaktar vi er och bokar ett möte för information och besiktning. Därefter får du ett avtalsförslag och beslutsunderlag för fortsatt diskussion.