ANSLUT DIN FASTIGHET

villa_sommar_540

HAR DU FIBER ELLER KAN FÅ DET?

Sök på din adress till höger för att se om din villa är ansluten till Kungsbacka Bredbandsnät. Om du bor i något av de områden som redan finns i listan till höger, så kan du även klicka på ditt område för att få mer information hur fiberutbyggnaden ser ut där du bor.

Om din villa inte ingår i något av våra planerade områden så kan du göra en intresseanmälan efter det att du sökt på din adress.

HUR BLIR JAG ANSLUTEN?

Processen för att ansluta sig till Kungsbacka Bredbandsnät ser lite olika ut beroende på om du är boende i enskild villa, om du representerar en bostadsrättsförening, en samfällighet, privata fastighetsägare eller ett företag. Klicka på de olika menyerna ovan för att hitta mer information och läsa mer om hur de olika processerna går till.
TL2015
Exempel på några av de tjänsteleverantörer som finns i Open Universe olika nät runt om i Sverige.

VÄLJ DET UTBUD SOM PASSAR DIG

Kungsbacka Bredbandsnät är ett öppet stadsnät där Open Universe är kommunikationsoperatör. Open Universe ser till så att nätet alltid har sveriges mest attraktiva tjänsteleverantörer där du som kund har tillgång till bredband, tv, telefoni och andra digitala tjänster från de leverantörer du själv väljer. För aktuell information om tjänster i Kungsbacka Bredbandsnät, gå till Tjänsteportalen eller kontakta önskad tjänsteleverantör.
Nu tar vi emot beställningar här
Anslutna områden
Fastighetsägare
Fastighetesägare, byggföretag eller kontaktperson för en bostadsrättsförening, villasamfällighet eller ett byalag. Gör en intresseanmälan. Vi hör av oss inom kort och berättar hur det går till.
#inlineditbutton